Dah bertahun-tahun derita masalah sakit kaki, kejang kaki, kebas kaki dan sakit lutut

Inilah penyelesaiannya kepada masalah SAKIT KAKI, KEBAS KAKI, KAKI BENGKAK & SAKIT LUTUT. Ikhtiar bagi membantu dan juga menyelesaikan penyakit kaki ini.

Sarung Stokin Terus Lega

Alhamdulillah dah ramai pengguna kami yang mengalami penyakit kaki kembali sihat serta mendapat kesan yang positif.

Lebih 10% rakyat Malaysia mengalami masalah seperti ini dan kian meningkat setiap hari

Bengkak Kaki atau Edema

Terasa seksa untuk berjalan akibat sakit tumit kaki

Kencing manis boleh menyebabkan kaki dipotong

Kerap terasa sakit sendi kaki

Lepasni dah tak perlu risau lagi, hanya sarung STOKIN dengan TEKNOLOGI Bio-Nano sahaja dapat membantu atasi masalah anda

Tak perlu lagi berhabis duit untuk membeli produk lain lepas ni. Sangat BERKESAN dan MUJARAB.

MEMPERKENALKAN

THERAPY SOCKS by Medisocks

Therapy Socks merupakan stokin atau sarung kaki yang dihasilkan dengan teknologi terkini yang diperbuat daripada kain kapas halus dan lembut serta menggunakan teknik jahitan tidak bersambung.

Produk Therapy Socks by Medisocks didatangkan dengan penggunaan kapas premium iaitu campuran kapas halus dan lembut bagi memberi keselesaan maksimum kepada pemakai kerana stoking ini direka dengan regangan penyambung yang tidak mencengkam ketat supaya tiada tekanan pada kaki.

 

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN THERAPY SOCKS INI ?
CIRI-CIRI THERAPY SOCKS YANG PERLU ANDA TAHU
Kami ingin kongsikan TESTIMONI pengguna lepas menggunakan THERAPY SOCKS yang menunjukkan kesan yang POSITIF & CEPAT

ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI DEKAT RUMAH BARU BAYAR PADA POSMEN, OKAY KAN?

 

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

 

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

– Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

– Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.

– Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

– Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan

Khas untuk anda hari ini , HQ kami nak bagi FREEGIFT seperti dibawah

Kami menyediakan tempahan secara Online Transfer (Free Postage) & COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Dapatkan sekarang sebelum promosi tamat

Ingin Membuat Pembayaran Melalui Whatsapp atau ATM/Bankin ? Tekan Whatsapp dibawah

SOALAN-SOALAN YANG SERING DITANYA

Jika dijaga rapi, insyaAllah 5-6 bulan masih boleh berfungsi

Jangan rendam dalam air. Jika hendak dibasuh, basuh menggunakan tangan.

Jauhkan daripada terkena cahaya panas matahari dan benda-benda yang hasilkan haba. Simpan di kawasan yang mempunyai suhu bilik

Semua orang dewasa boleh guna.

Hanya pakai seperti stoking biasa. sarungkan sahaja

MEDISOCKS ini free size. Jadi insyaAllah semua orang boleh muat pakai. Lagipun material MEDISOCKS ini boleh diregang ikut saiz ukurlilit lutut